Danas u nastavku ovog članka se malo dotičemo gafova koji su itekako prisutni na lokalnim televizijama. U poslednjih 10 godina jednostavno se toliko toga desilo, da jednostavno bi nam terebalo jako puno vremena da nabrojimoo sve silne gafove, ali ćemo se svkakao prisetiti onih najvećih i videti ko je definitnvo postao šampio u celoj ovoj priči.

Sigurni smo da se svi sećate jako velike nesreće kada je voditeljka koja je vodila vremensku prognozu jednostano u sred rečenice samo zamucala i pala je u nesvest, program je naravno odmah prekinut. Šta reći za senzaciju od prošle godine kada je voditeljka na Hepi TV vodeći nedeljno popodne mrtva pijana vodila program, vidnm je zaplitala jezikom a ovaj snimak je postao viralan za jako kratko vreme. Gafoce vam i ne trebaju ako danas na jednom Pinku jutarnji program vodi jedna Jovana Jeremić, koja je skandal sama za sebe.

Tako mi vam u nastavku donosimo jedna članak, u kojem pišemo o jednom jako velikom gafu koji se desio na nacionalnoj frenkvenciji, odnosno na RTS-u. U pitanju je Aneta Kovačić, 4. maja dan kada je bila godišnjica smrti Josipa Broza Tita, čitala je neke informacije bvezano za njega, a umesto Josip u jendom je ona trenutku rekla Josif, što je definitinvo razljutilo mnoge korisnike društvenih mreža. Tviterom se proširio ovaj snimak, dok iamo i onih koji je opravdavaju, jer je njen posao jako težak, pogotovo kada je u pitanju program uživo, odnosno centralni dnevnik. Možete i sami da pogledate kako je to sve izgledalo, i pišite nam vaša mišljenja.

Oglasi - Advertisement