U danšanjem članku pišemo o našoj domaćoj estradi koja je može se reći glavna tema svih portala na našim prostorima, i uvek se trudi da se nešto novo desi i da bude interesantno. Kada je u pitanju bivša devojka poznatog pevača Vlade Georgieva, Andrea Mugoša sa pevačem je provela svega dva meseca u emotivnoj vezi, a iako su im svi predviđali blistavu budućnost, oni su ipak prekinuli romansu. Tako je pre nego što se skrasio sa izabranicom Miliocm Samadrdžijom, Vlado je ljubio atraktivnu glumicu, za kojom je region uzdisao.

Naime, Andrea i Vlado su bili u ljubavi 2014 godine, a njihova je veza, iako o njoj nije poznato previše detalja, bila je po lupom javnosti. Ova glumica koje se publika seća po ulozi služavke porodice Bačić u seriji Budva na pjenu od mora, navodno je pisalo “Alo” nije mogla da podnese turbulentan način života pevača.

Po svemu sudećii atraktivna Andre aje ostavila poznatog srpskog pevača: “Andrea je prva devojka s kojom se Vlado viđao nakon raskida s dugogodišnjom emotivnom partnerkom Irenom Market. Njih su upoznali prijatelji i sve je krenulo baš onako kako su oboje želeli, ali nije potrajalo. Mladoj glumici nije se svideo njegov način života, a i sve više je dolazilo do mimoilaženja stavova. Iz dana u dan to je bilo sve izraženije. Andrea je saopštila Georgievu da je najbolje da se ne viđaju, a njegov ego mu nije dozvolio da je ubeđuje u suprotno”, rekao je jedan anonimni izvor za medije. Kkoje je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam.

Oglasi - Advertisement