Crna hronika je zastupljena u celom svetu tako da ne može proći ni jedan dan a da ne pročitamo neku vest koja je povezana sa time, a tako je i ova koju donosimo u nastavku. Radi se o tome da je jednog Rusa ubio Poskok kojeg je njegov prijatelj pustio da pređe ulicu dok je on izašao izauta da ga izbliza vidi. Incident sa tragičnim epilogom desio se kraj jeednog jezera u selu Karlegeš kraj grada Prokopjevska u nedelju 31. jula kada se grupa prijatelja vraćala sa odmora u prirodi.

Dok su se vozili zemljinim putem, ugledali su zmiju kako puzi preko puta, a vozač se zaustavio da je propusti ali pošto nikkad iz tog društva nije video zmiju u prirodi izašli su iz auta da je pogledaju. Niko se nije usudio da joj priđe osim jednog 35 godišnjeg Jevgenija a prijatelji su navodno pokušali da ga odvrate ali on ih nije slušao stao je tik pored zmije i pokušao da je uhvati rukom. Zmija se odmah branila tako što se munjevito okrenula i ujela ga za prst.

Kako se navodi krv je počela da brzo teče iz rane, a uplašeni prijatelji su seli u auto i odvezli se u grad. Proguglali su zmiju po izgledu i shvatili da je veoma opasna, tj. da je u pitanju poskok. Počeli su da zovu rodbinu i prijatelje, da pitaju šta da rade. Jedan od rođaka, iskusni lovac, savetovao je da ni u kom slučaju ne isisavaju otrov iz rane

. On je počeo to da radi a posle nekoliko minuta je rekao da se ne oseća dobro pa je tražio da ga vode u bolnicu, a onda je počeo da gubi svest: “Odvezli smo ga u Urgentni centar bolnice. Nikada nije došao sebi. Doktori dugo nisu mogli da pronađu mesto ugriza, nije pocrvenelo, nije oteklo. Uopšte nije bilo vidljivo”, priseća se Evgenijev prijatelj Valentin. Ostatak čitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here