Poznata folk pevačica Vesna Zmjanak osamdesetih je bila na vrhuncu popularnosti, a svaka pesma od tada je hit. U to vreme važila je za najlepšu i najlepšu pevačicu u našoj emisiji, a do danas i dalje aktivno nastupa, iako ima sedamdeset godina. Vesna je poznata i po burnom ljubavnom životu i nekoliko puta se udavala, ali ima samo jednu ćerku Nikoliju, koja je krenula njenim stopama upuštajući se u muziku i dobro joj ide.

 

O Nikoliji, koja je udata za repera Relju, često se u medijima spekulisalo da njegov odnos sa svekrvom Vesnom nije najbolji, ali to nije ni potvrdio ni demantovao. Mora na operaciju i ugradit će joj bajpas cijev. Ćerka je bila uz nju, a prema pisanju medija, dobro se oporavlja nakon izlaska iz Srpskog kliničkog centra.

 

Puštena je na kućno liječenje desetak dana nakon operadcije a ekipa Paparaco lova je bila uporna da je uslika da bi svi mogli vidjeti kako izgleda nakon operativnog zahvata.Naime Vesna je uslikana odmah po izlasku iz bolnice i može se vidjeti da je jako slaba i da ne može sama da hoda a pošto ona neće neko vrijme komunicirati sa medijima o njenom zdravstvenom stanju se oglasila Nikolija koja je kratko poručila da sv ide kako treba i da se njena majka polako oporavlja te da za sada neće davati nikakve opširnije izjave.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here