Marina Đorđević iz Velike Plane tražila je lokaciju svog grada na Google Maps aplikaciji, ali se šokirala kada je ugledala snimak snimljen satelitom! Marina tvrdi da je Google snimio njezinog pokojnog oca kako vozi auto ulicom koju je tražila: “Tata mi je umro prije dvije godine kad sam 2014. vidjela da je Google Maps snimio njegovu ‘plavu pticu’, bila sam stvarno šokirana.. Ovo je ono što je rekao zove se “Ford Fiesta” – započela je priču Marina.Kazala je da je kada je vidjela očev automobil u Prani bila puna emocija, jer je sve to podsjeća na očevu ljubav prema tom automobilu, a uspomene na ovaj:

 

“On voli taj auto. Zato ga i zove ‘Official Bluebird. službeni auto, jer je nosilac farme udaljene 50-ak kilometara od Velike Plane, pa putuje svaki dan”, rekla je Marina. Kako je otkrila Marina, vjekovni festival zauzima posebno mjesto u srcu njezina oca, a on je njime čak prevezao sav materijal od kojeg je gradila njihovu vikendicu:

 

 

“Taj auto je prevozio i namirnice za voćnjak. To je zapravo bila mala pokretna radionica mog oca – zaključuje Marina. Tom prilikom je devojčica iz Velike Plane 2021. godine izgubila oca, zahvaljujući Guglu, trgnula je barem neka svoja sećanja. privremeno, i prisjetili se dnevne rutine svoje obitelji.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here