Već duži niz dana finansijsko stanje Nikoline Pišek nedeljama u celom, otkako je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo početkom maja u 44. godini. U nedavnoj izjavi on je i potvrdio, kada je rekao da mu je Nikolina, kada je došla na četrdesetodvenih pomen, tražila nova za nastavak rednoviraja vile koja se nalazi u zZagrebu. Upravo zbog toga on naglašava da nema šta sa snahom da deli, da je sve njegova dedovina iako ona zahteva da dobije deo imovine, što jojo kako je naglasila u saopštenju pripada nakon suprugove smrti.

Zbog te kuće Nikolina i jeste u problemima, a novac za završetak radova nema a duguje i 800.00 evra koliko iznose dva kredita koja su onA i Vidoje uzeli da bi kupili spornu vilu. ali, oo što mnogi nisu znai jste podatak da je Pišekova proglasila bankrot još u avgustu 2020 godine kada je njena firma odeće za odrase i decu doživela finansijsko u poslovanju. Prema psanju hrvatskog portala imeperijal. net, finansijska agencija FINA je 13. avgusta započela proces stečaja pred opštinskim građanskim sudom u Zagrebu nad Nikolininom firmom, a sudija Ivana Princip je nakon toga donela odluku da je oslobodi obaveza prema poveriocima.

Tako da shodno prema problemu zbog hipoteeke na kuću u Zagrebu Nikolina Pišek traži posao u svojoj struci i priprema povratak na male ekrane, posle višegodiđnje pauze kako prensi 24 sata. hr pregovori za jednu poziciju na malim ekranima uveliko su u toku. Nikolina je odlučila da pod konac sve čvrsto drži svojim rukama ii ne zavisi od finansijskog nakon što je imala sa svojim svekrom i lični okršaj. Ostatak čitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here