Ova popularna glumica iako ima 49 godina i dalje osvaja sa svojim pogledom. Koraima Tores je glumica koja je krajem devedestih godina prošlog veka bila prava senzcija u srbiji, jer je osvojila srca gledalaca kada je glumica čuvenu Kasandru u istoimenoj seriji.

Inače, Koraima Tores je rođena 6. juna 1973 godine u Valenciji, a karijeru je započela osamdesetih godina, a svoju prvu ulogu odigrala je u telenoveli Alondra koja se kod nas emitovala tek nakon Kasandre. Kasandra je ostavila ubedljivo najveći trag, a nnedavno je sve iznenadila izjavom da je shvatila da je profesionalni ostvarena tek kada je došla u Beograd i videla koliko je vole. ” Kasandra je u mnogome promenila moj život, zahvaljujući njoj otišla sam da radim u Kolumbiji, gde sam se udala i zasnovala porodicu. Tačnije, moj život može se podeliti na period pre i posle Kasandre” ovako je izjavila glumica jednom prilikom.

Nedavno je obhjavila da ima zdravstvenih problema. “Bila sam u bolnici zbog respiratornih problema. Kontrolisaću ih i sada konačno idem kući. Sada ću se čuvati mnogo više. Hvala vam svima na vašim porukama, mnogo su mi pomogle”, napisala je Koraima. Ova popularna glumica sa svojih 49. gpodina i dalje osvaja pogledom. Posle velikog uspeha na televziji, glumica se posvetila radu u pozorištu, sa suprugom Nikolasom Monterom, sa kojim ima sina, je dugo vremena igrala u predstavi “pisma ljubavi”. Koje je vaše mišljenje o ovome ? Pišite nam u komentar da li bi je mogli da prepoznate danas.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here