U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu priču , a koja se tiče porodičnih odnosa , koji su u današnjem vremenu jako poremećeni. Kao što ste mogli da zaključite po naslovu reč je o odnosu svekra i snaje , a koji često mogu biti jako čudni , tačnije poremećeni. Pre neko vreme smo vam preneli priču o snaji koja je se udala za svekra radi penzije , pa i dalje živi sa njim pod istim krovom , kako bi kad svekar umre dobila njegovu penziju.

Na primer imamo i oopciju kada su svekri moglo bi se reći i jako bezobrazni , pa kada je jedna Maja S. izvadila dojku da nahrani svoga sina , on je celo vreme kledao , te je na kraju , na šio mnogih upitao je da li on može dobiti malo. Ona je na to poludela , sve rekla njegovom sinu , nakon čega je izbio haos , te je svekru zabranjen ulaz u njihovu kuću.

U skladu sa temom vam donosimo jednu priču , a koja je se desila u oklini Zrenjanina , gde je bračni par živeo u prizemlju kuće , dok su njegovi roditelji stanovali na spratu . Tako je ona svoju ispovest započela ovako : “Od kako sam se udala moja svekrva i sekar žive dole, a sprat niže, a ja sam mislila da oni nikako neće moći da se naviklnu na mene, ali ja imam veliki problem, ja ne m,ogu da se naviknem na njih. Moram da dodam da mi imamo gore kupatilo u koje je svekar navikao da ide, a od kako sam se ja uselila nije došao, što je normalno, jer kako da dolazi, mi tu živimo. Jednu noć sam čula kako nešto lupa, ustala sam usred noći i došla do kupatila, tamo sam doživela šok, nisam mogla da verujemo da moj svekar može biti tako pokvaren, ma fuj. Došao mi je gore u naše kupatilo, bilo mu je krivo što ne može više gore da dolazi i po dasci od šolje počeo da piša, možete li zamisliti?”, rekla je ona.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here