Danas kada malo bolje pogledamo mnogo je platformi koje nam nude jako zanimljive sadržaje a jedna od njih je svakako i sve popularniji Redit. To je društvena mreža gde možete da pronađete bez cenzure, jako eksplicitne slike, koje nam dolaze sa raznih delova sveta. To je jednostavno platforma koja je bez cenzure i sve ono što se desi u svetu za jedan sekund se tamo nađe. Također, imamo i jako puno grupa koje se bave šaljivim temam kao i smešnim slikama, i video snimcima.

Međutim, mi danas pišemo o jednoj slici koja kruži internetom, a radi se o tome da je jedan par uhvaćen u akciji. Ali na veliku žalost ovo nije jedini slučaj da isti par učestvuje u delu. Usred bela dana u Beogradu kod Ušća prolaznici su na ulazu u tunel slikali par koji je bio u akciji. Naime, kako se vidi na objavljenoj slici, mladić i devojka su se zaputili u tune, gde su pokušavali da izvedu krađu, a da li su ut ime uspeli nije poznato. “Prolaz kod Ušća dva ljubavna para romske nacionalnosti idu iza i otvaraju ljudima rančeve, ovoj devojci su otvorili i probali da ukradu, onda čekaju odmah sa druge strane prolaza sledećeg i nastavljaju”, napisao je u objavi očevidac.

Ovo nije jedini slučaj nažalost da je isti ovaj par uhvaćen u Beogradu. ” Isti ovaj par je pokušao mene da opljačka pre neki dan na Brankovom mostu, osetila sam da mi otvara ranac neko i okrenula se, međutim, oni su se okrenuli i nastavili normalnim hodom da se udaljavaju od mene. Pripazite se ljudi”, napisano je u drugoj objavi nepoznate osobe koja tvrdi da je bila žrtva para.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here