Srpski mediji pišu o neobičnim pokušaju krađe koji se desio u selu Srezojevci koje se nalazi u blizini Gornjeg Milanovca a njihova meta su bila verovanja ili ne jagnjad. Tako su oni od bake Stojke ukrali sve životinje koje je imala a toliko su se osilili da su sedam dana psole celu operaciju ponovinili a ovaj put su upali na imanje Zorice Vuković koja inače živi sama.

Međutim, nisu prošli nezapaženo jer ih e Zorica uhvatila na delu a za medije je posle ispričala kao da su se lopovi pojavili u po bela dana u džipu koji nije imao tablice. ona ih je zatekla u trenutku kada su već sve ovce i jagnjad utovarili u dži i ona je odmah počela da viče i da doziva pomoć ali je bilo kasno. Međutim, ono što je dobro u celoj ovoj stvari je da su lopovi požurili da pobegnu a jedna od ovaca je glavom udarila vrata i otovrila ih pa su životinje uspele da iskoče i lopovi su ostali kratkih rukava.

Ona se jako uplašila zbog svega što je preživela Zorica se odmah uputila u policiju i prijavila je celi slučaj. U svom je iskazu koji je dala u policjskoj stanici navela da se radilo o 4 muškarca koji su došli u džipu bez registracijski oznaka i koji s do momenta kada ih je ona zatekla bili u džio natovarili dve ovce i petero jagnjadi dok je u štali bilo još devet ovaca.

Za medijije je ona rekla da i ovo nije prvi put da je pljačkaju i da su joj pre 4 godine pokuašli ukrasti traktor tako da od tada sve drži pod ključem Meštani ovog sela smatraju da do krađe životnje dolazi jer je velika ootkupna cena i to je za lopove lak način da dođu do para.

Oglasi - Advertisement