Pevačica Milena Ćeranić nedavno je objavila pesmu i spot pod nazivom “Još te ima tu”. Tada je gostovala u emisiji Puls Srbije u Srbiji kod Ivana Gajića. Pored priče o pesmi, koju je, kako je rekla, doživela i otpevala veoma emotivno, pevačica je govorila i o svojim emocijama i privatnom životu. Ljudi ovih dana gube emocije, rekla je, a posebno je oštra prema bogatim roditeljima koji odgajaju svoju djecu, pa se čak i smiju drugoj djeci jer su siromašna. Osvrćući se na svoj životni put, bio je pun uspona i padova, ali je uprkos tome uspela da se zadrži za sebe.

 

”Izgubili smo tu dubinu svega, pa i emocija. Ja bih zaista volela da mogu da osvestim današnju decu da postanu svesna pravih stvari i da se igraju kao što smo se mi igrali. Roditelji danas hrle za materijalnim. Deca koja imaju se sprdaju sa tuđom sirotinjom. To je jadno i bedno! Jadni ti roditelji koji uče decu da je to materijalno jedino pravo. Ta deca koja je se sprdaju sa drugom decom na račun njihove nemaštine su u stvari najsiromašnija** – rekla je pecačica.

 

”Mene je uzela ulica. Ja sam sa 19 godina otišla od kuće i počela da živim sama u Beogradu. Došla sam da radim kao pevačica, nisam došla da studiram. Ja sad mogu da pričam, jer sam se kao što vidite snašla. Nit sam se pustila u promiskuitet, niti sam postala narkomanka, niti sam rado davala sebe radi nekih interesa, nego sam se stoički i lavovski borila. Nema veze što sam padala više puta, jer sam svaki put ustajala i bila još jača.”

 

”Ja sam uvek bila ludački hrabra. Gagi Jovanović je jednom rekao: Ja sam hrabar, nisam mudar. Probala sam da budem mudra, ali prosto nisam za to predodređena. Neko je stvoren da bude mudar, a neko da bude hrabar i dobro je što je tako, jer na taj način postoji neki balans. Nije mi bilo teško na početku, nego onda kada sam već došla do nekog uspeha. Ja ne znam sa čim može da se meri moja nekadašnja popularnost i popularnost mog bivšeg dečka kada smo bili na toj famoznoj farmi. Kad dođeš do u situaciju da padneš i da se ponovo boriš za neke svoje ciljeve, to je mnogo teže nego kada si na samom početku, jer znaš šta te čeka gore.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here