Rijaliti programi su na našim prostorima sve poznatiji, a jedan od najgledanijih je definitivno “Zadruga”.

Zadruga je srpski rijaliti-šou autora Željka Mitrovića. Predstavlja nasljednika rijaliti- šoua Farma. Šou se prikazuje od šestog septembra 2017. godine, sa velikim uspjehom, iako su ocjene i reakcije kritičara nastavljale da rastu sve negativnije. Šou je od tada nastavljao biti hit za Pink televiziju.

Šou prati grupu raznolikih takmičara, poznatih pod nazivom Zadrugari, koji zajedno žive u građevinskom kompleksu, i to pod stalnim nadzorom. Zadrugari su potpuno izolovani od spoljnog svijeta i ne mogu imati nikakvu komunikaciju sa onima koji nisu u toj kući. Takmičari se takmiče za nagradu od 50.000 eura, sa nedeljnim nominacijama i eliminacijama koja određuju ko će pobjediti u ovom šouu.

Treća sezona rijalitija “Zadruga” je sada već pri kraju.

Za devet dana znat ćemo ko će osvojiti prvo mjesto i vrijednih 50 hiljada eura. Isto se takmičenje još nije završilo, čelnici Pinka, Veliki šef i šefica vrijedno rade i sklapaju nove ugovore, odnosno ko će se naći u “Zadruzi 4”.

Ispred zgrade TV Pink koja se nalazi na Dedinju danas smo zatekli porodicu koja je svakodnevno zasmijavala gledaoce “Zadruge 2” Vasiće! Mika, Rada i Giba bili u Pinkovim odajama, a mi smo ih uslikali nakon što su završili cijeli razgovor. Šta su tačno radili tamo, nisu otkrivali, a mi vjerujemo da su pregovarali o novom učešću u rijalitiju.

Za sve one koji ne znaju, sezona “Zadruge 4” zvat će se “All stars” i okupiće velika imena, najpoznatije, najskandaloznije i najzanimljivije rijaliti priče.