U nastavku današnejg članka pišemo o pevačici koja je poznata folk pevačica Indira Radić koja je rođena u Bosni i Hercegovini u selu Dragojevci koje se nalazi u blizini Doboja. Rosa je bila njena majka koja je bila domaćica a otac Živko koji je bio komunistički funkcioner kojem je politički uzor bila indijska premijerka Indira Gandi po kojoj je nazvao i svoju ćerku.

Od jako malih nogu je ona pokazivsala svoj talenat za pevanje pa su je roditelji vodili na razna muzička takmičenja i ona je 1985 godine ponela titulu prvog glasa Doboja. Indira je upisala medicinsku školu u Doboju iako je imala želju da pohađa muzičku ali joj je ona bila predaleko.

Ona je svoju prvu ploču objavila u vreme početka rata na našim prostorima i u nju je uložila preko 20 hiljade eura. Drugi album je snimila 1993 godine i na njemu su se nalazili veliki hitovi koji su je proslavili. Albume je objavila u saradnji sa Južnim vetrom koji se ubrzo i raspao a 1995. godine prelazi u PGP RTS i tu snima svoj do tada najuspešniji album. 2000.godine je pevačica započela saradnju sa Grand produkcijom a tri godine kasnije je snimila album Zmaj koji je postao najtiražniji u Srbiji.

I danas je pevačica poznata po svojoj bujnoj crvenoj kosi i po tome da se nije podvrgavala estetskim operacijama kao većina njenih kolegica. Ali, ono što je mnoge šokiralo kada se nadavno pojavila na jednom nastupu e bila njena kilaža jer je evidentno da je nabacila koji kilogram previše. Međutim čini se da to njoj ne smeta i da ih nosi sa ponosom mada se mnogi pitaju zašto je to sebi dozvolila.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here