U natsavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o novostima koje nam dolaze sa naše estrade , a koje su tiče popularne starlete Stanije , a kako saznajemo , njen je verenik navodno došao u Srbiju da je zaprosi. Kako szanajemo , ona več nekoliko mesci uživa u ljubavi sa biznismenom srpskog pšrekla , a koju već dugi niz godina radi u Americi , a kako saznjemo napokon je odlučila da stane na ludi kamen. Ona je zbog ovog muškarca ostavila dugogodišnjeg dečka, manekena Marka Markovića, koji se trenutno takmiči u “Zadruzi 6”.

Mediji tako0 prenose da je njen verenik navodno došao u Srbiju kako bi je zaprosio . – Stanija je odlepila za njim! Ponaša se kao da nikad ranije nije bila zaljubljena. Upoznali su se u Majamiju preko zajedničkog prijatelja još dok je ona bila u vezi s Markom! Odmah su se rodile simpatije, ali ona s njim nije htela da ima ništa dok ne okonča vezu s Markom. Zato je doputovala u Srbiju i raskinula s Markom! Shvatila je da s njim nema budućnost i nije htela da ga zavlači – priča Stanijina drugarica za Informer koja je insistirala na anonimnosti.

Starleta nije očekivala da će s novim dečkom tako brzo odlučiti da stane pred oltar. – Mislila je da od nove romanse neće biti ništa ozbiljno, ali on ju je letos iznenadio i došao u Srbiju. Odmah su otišli zajedno na letovanje, obilazili su Italiju, Hrvatsku, Sloveniju… Tamo ju je i zaprosio! – priča naša sagovornica i dodaje da je Stanija po povratku predstavila svog verenika majci i bratu:- Oni su oduševljeni njime, rekli su mi da je normalan, ozbiljan i imućan, ali da se nikad ne hvali svojim bogatstvom. Ostatk ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here