S obzirom da je porodica Ražnatović jedna od najpopularnijih na Balkanu, svakodnevno viđamo nove vesti o njihovom životu, a trenutno najtoplija tema je rođenje Bogdane Ražnatović. Cecin sin Veljko poznat je javnosti i već je ispunio očevu ulogu na rođenju malog Željka, a za nekoliko dana će sa velikim osmehom na licu i zvanično postati stariji brat novog člana porodice Krstana.

 

Dokaz tome su brojne fotografije koje sa malom Željkom objavljuje na društvenim mrežama. Kada je njena snaja Bogdana objavila srećnu vest o drugoj trudnoći, njena sreća je dodatno porasla i već smo mogli da primetimo promene u porodici Ražnatović. Mali Željko je nesumnjivo uticao na ceo njihov život, pa i na Veljkovu sestru Anastasiju, koja je sada u ozbiljnoj vezi sa srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a kako su fanovi zaključili, uskoro očekuju lepe vesti sa svoje strane.

Željko i Krstan promenili su život i porodicu porodice Rodić, a posebno Bogdaninih roditelja, koji su često zdušno čuvali malog Željka, a sada je sa rođacima Zoranom i Vukanom, naslednicima Bojanine tetke. Nedavno je objavljen video na kojem vidimo malog Željka kako je učio da izgovori prve riječi, tada je bio sa ostalim članovima porodice Rodić. Snimak je do sada prikupio hiljade pregleda, a u nastavku možemo vidjeti dosta pozitivnih komentara obožavatelja Bogdane i Veljka, koji su svakako ponosni na svog dječaka, uskoro će se pojačati tim kao stariji brat.Bogdana i Veljko očekuju još jednu bebu, te će uskoro biti pravo veselje u Titelu. Ovo će Ceci biti drugo unuče, a nadamo se da će uskoro biti i sa Anastasijine strane.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here