Danas u nastavku ovog članka za vikend vam donosimo jendu jako zanmljivu temu, a koja je povezana sa verovanjem u zvezde i u sudbine. Ono što je jako zanimljivo ljudima, pogotovo sa ovih prostora je suvereno, i mnoge osobe svoj dan ne mogu jednostavno da započnu bez prvog horoskopa, čisto da vide kakvo će im biti zdravlje i da li će imati sreće u ljubavi taj dan.

Ali, svi jako dobro znamo da je to samo presipanje iz praznog u šuplje i da definitnvo jako retko u svemu tome ima bilo kakve istine. ALi, ako verujete u numerologiju, tu svakako da ima jako puno istine jer ljudi koji se bave ovimsegmentom, itekako mogu da na osnovu vašeg datima i godine rođenja, vide šta vas to očekuje u nastavkuv vašeg života, i šta vam na primer sledi za par godina.

U nastavku vam mi donosimo jendu super temu, a kao što i smai možete da vidite radi se o jednoj sassvim prostoj tabeli, na osnovu koje možete da vidite šta ste to bili u prošlom životu, i kakava vas to sudbina danas očekuje. Ako ste kao primer pod brojem 1: Jako ste nemirnog diha, i vaša priroda je naprosto divlja. Jako ste statični po prirodi, i jako retko nešto menjate u životu. Niste romantični po prirodi, ali vapite za ljubavlju. Ako ste pod rednim brojem 2, onda jako dobro radite posao koji radite, ali nemate osobinu jednog lidera. Vas period života kada vam sve ide od ruke je od 45-47 godine života.Ostatak teksta možete pronaći ovde.

Oglasi - Advertisement