Kada su u pitanu pevači Biljana Jevtić i Aco Ilić oni važe za jedan od najskaldnijih parova na srpkog estradnoj sceni a u braku su već 33 godine. O njihovog vezi je uza godišnjicu progovorila i sama pevačica i otrkila neke detalje koji do sada nisu poznati javnosti.

Oni su se zabavljali neke tri godine, a onda su venačanej i svadbu napravili u Gornjem Milanvocu Acinom rodnom gradu. Da bi sve bilo ravno pravno proslava veridbe je održana u Biljaninom rodnom selu Grejači koje se nalazi u blizini Niša. Venčanje je bilo tradicionalno sprsko i ispoštovali su sve običaji a po prvi put je bilo dozvoljeno i novinarima da sve medijski isprate.

Nakon svega je Bilja rekla da njih dvoje su prvi od estradnih ličnosti koji su imali javnu svadbu i nius ništa krili od javnosti. Naime, u to vreme se smatralo da pevačice i pevačic trabu da kriju da imaju partnere ubog svih obožavaoca ali njih dvoje to nisu želeli. Oni su pozvali sve članove porodica i prijatelja i organizovali veliku srpsku svadbu.

Prvo su obavili crkveno venačnje na kojem je prisustvoval cela estrada a Biljjina kuma je bila poznata voditeljica i loto devojka Suzna Mančić. Sve je planirano mesecima unapred a Blja je rekla da je uzela njegovo preuime za ljubav svog svekra Acinog oca koji je bio divan čovek i kojem je to mnogo značilo. Danas joj u dokumentima piše da je njeno prezime Ilić ali kada je policija zaustavi i pogleda njenu saobraćajnu dozvolu kažu: A to ste vi gospođo Jevtić.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here