Kada je u pitanju rijaliti Zadruga ona obara sve moguće rekorde gledanosti, tako da i danas imamo novosti koje nam dolaze iz ovog rijalitija, a kako ste i sami mogli da zalključite danas pišemo o Miljani i Bebici, koji svakog dana uspiju da šokiraju kako gledaoce tako isto i zadrugare. Za sve one koji nisu upućeni, Miljana je bila u vezi sa Zolom, kojeg je fizički napala u aktuelnoj petoj sezoni, i zbog toga ona je diskvalifikovana.

Međutim, nakon nekog vremena odlukom Velikog šefa ona se vratila u rijaliti, ali se nije vratila sama, ona je ušla sa novim dečkom za kojeg je tvrdila da ga voli, ali onda se desio veliki preokret. Ali, Miljana je shvatil da joj se emocije prema Zoli još uvek nisu ugasile, pa je sada ovo začarani krug jer ona bude malo sa Bebicom, dok je odmah pored njih ležao Zola, koji nije mogao da veruje svojim očima.

Također, i sada se desila situacija tačnije Miljana i Bebica su opet završili ispod jorgana planine, ali pre toga ona je prvo bila u krevetu kod Zole, a onda je Bebice pružila neviđeni užitak. Tako su oni imali žestoku akciju, i Miljana je celo vreme pokazivala Bebici svoje umeće u krevetu, dok su se uzdasi prolamali izolacijom. Ali, kako smo već napisali ona je već mala odnose sa Nenadom pred Zolom, ali sada se ona u potpunosti opustila i očigledno i uživala. Možete i sami da pogledate kakko je sve to izgledalo, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement