Približava se devetomesečni rok otkako je Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, krenula na svoj trudnički put. Nedavno je na svom Instagram nalogu na divan način pokazala svoju ogromnu radost i zadovoljstvo tokom ovog svetog perioda svog života. Na fotografiji koju je podelila, fokus je nesumnjivo bio njen lepo zaobljeni stomak, dragocena tajna koju je krila prvih meseci.

Ipak, kako je njena trudnoća odmicala i njena sve veća izbočina postala neosporna, nije mogla a da ne otkrije divnu vijest svojim pratiocima na raznim platformama društvenih mreža da ona i njen ljubavni partner željno iščekuju dolazak djevojčice. Osjećaj uzbuđenja oko skorog dolaska njihovog prvog djeteta toliko je snažan da se praktički može osjetiti u zraku, a par jedva čeka da krene na svoje roditeljsko putovanje.

Buduća majka, Helena Topalović, svojom blistavom ljepotom tokom cijele trudnoće plijeni srca mnogih, primajući beskrajne pohvale i divljenje za svoj zadivljujući izgled. Uprkos primetnoj veličini njene bebine kvržice, jasno se videlo da je Helena uspela da održi svoju neverovatnu figuru tokom čitavog devetomesečnog puta nošenja deteta. Helena je obukla klasično odijelo koje se hvalilo bezvremenskim dizajnom, zajedno s pantalonama i bluzom izdašnih proporcija. Ukusno je spojila ovaj ansambl s netaknutim bijelim gornjim dijelom, izazivajući izliv obožavanja i odobravanja svojih vjernih pristalica.

Sa srcima punim dobrih želja, njeni obožavaoci su je preplavili pozitivnim porukama, žarko se nadajući da će njen put ka majčinstvu biti nesmetan i bez napora – zajednička želja svih budućih majki. Važno je napomenuti da je Helena Topalović sredinom septembra prošle godine razmenila zavete sa svojim voljenim Draganom Aleksićem, a zanimljiv je detalj da je on deceniju stariji od nje, što je primer njegove nepokolebljive posvećenosti da joj obezbedi maksimalno zadovoljstvo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here