Udruženje veterana Real Madrida kontaktiralo je bivšeg fudbalera kluba Predraga Spasića nakon molbe za pomoć. Spasić, koji je igrao za Kragujevac, Partizan, Real Madrid, Osasunu, Atletiko Marbeju i beogradski Radnički, imao je muke u karijeri. Krajem 2022. godine u intervjuu za španski “Relevo” pričao je o svojoj teškoj finansijskoj situaciji.

 

U Real Madridu je proveo sezonu, odigrao 22 utakmice, a nakon penzionisanja naišao je na finansijske probleme u fudbalskoj karijeri. Ulažući u propali projekat, Spasić, rođen u Kragujevcu, igrao je na poziciji centralnog beka i 31 put za reprezentaciju Jugoslavije. Novinari portala istakli su da susret sa bivšim reprezentativcem nije bio lak, on je insistirao da priča na srpskom, a intervju je obavljen na stadionu u Kragujevcu.

 

“Treba mi pomoć u ekonomskom smislu. Živim iz dana u dan, u teškoj sam situaciji. Trebaš da budeš jak da sve prebrodiš”, rekao je Spasić..

 

“Kada sam završio karijeru, vratio sam se u Srbiju 1996. godine i onda su počeli moji problemi. Firma u koju sam uložio novac je propala i posle toga sam bio u teškoj situaciji. Morao sam da tražim drugi posao da bih mogao da živim normalno. Neki posao koji nisam ni mogao da zamislim da ću raditi – kao magacioner u jednoj firmi. Živim od posla za koji sam plaćen 400 evra mesečno. Bila je i depresija, ali kada sam se vratio u Srbiju imao sam prijatelje koji su mi izlazili u susret i uz pomoć ljudi u medicini uspeo sam da se izvučem”.

 

“Srećan sam zbog toga. Ponosan sam, to je možda moja greška. Sve što mi se dogodilo me jako pogodilo i nisam ni sa kim razgovarao. Živeo sam u tišini i zatvorio se u sebe”, rekao je Spasić koji se, pre intervjua za “Revolo”, oko 20 godina nije pojavljivao u javnosti.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here