Danas u nastavku ovog članka se bavimo malo domaćom estradom, i time svakako kako su oni izgledlai na početcima svojih karijera. Mnogi od njih itekako kriju svoje slike kao zmija noge, te jako retko pokazuju slike iz svoje mladosti, jer na njima sigurno ne izgledaju na ono kako su danas u ustvari.

Mnogo je tu plastičnih operacia urađeno u prethodim godinama, tako da oni apsolutno ne liče na sebe u svakom pogledu. Retki su oni koji postave svoju sliku iz detinjstva kao što je primer Mile Kitića, koji je nedavno izbacio sliku kada je bio dete i kada je pohađao osvnu školu u rodnoj derventi, u Bosni i Hercegovini. Mi kao što i sami možete da vidite danas pišemo o pevačici Ani Bekuti čije je detinjstvo jako velika misterija.

Njen je otac bio alkoholičar odrasla je sama sa majkom i sa bratom, i morala je jako rano da krene da razađuje od pevanja Hvala bogu po nju, ona je imala dara za to tako da je jako brzo uspela u svome poslu. Nema sreće ni sa sinom, jer je poznato da je on u stvari kleptoman, i da je do sada mnogo puta plaćala njegove dugove, a sada je digla ruke od njega i poručila je da treba da dođe pameti, pa čak i ako u zatvoru završi biće dobro po njega.

Tako je sada pevačica Bekuta krenula da iizbacuje slike, kako izgleda pre samog procesa šminkanja a koliko ima godina, može se komotno reći da izgeda više nego sjajno za svoje godine.

Oglasi - Advertisement