Danas u nastavku ovog današnjeg članka, pišemo o svetu domaće estrade koja je u poslednje vreme definitivno procvetala. Nova imena kao što je to Tea Tahirović vode narodnu muziku u jednom skroz drugom pravcu. Ali, i dalje stara škola sigurno drži na uzdama celu ovu priču, a jedan od njih je definitnvo i Ljuba Aličić, kooji gde god da se pojavi na nastupu, spremni su evri da ga kite i pre nego što on počne da peva.

Ljuba je na sceni preko 35 godina a njegovu karijeru su sgurno obeležili jako veliki hitovi kao što je Crveno obuci i mnoge druge lepe pesme. Poznat je kao čovek koji je sve što je zaradio je ulagao u svoju porodicu, pa tako i ne čudi da u rodnom mestu Šapcu ima kuću koja je zajedno sa eksterijom vredi i nekoliko miliona evra. Svoju suprugu je oženio dok je bila još maloletna a ona je i dan danas sa njim.

Međutim, ono što javnost malo zna jesu njegovi potomci, naime on ima sina Dejana iz prvog braka sa kojim do današnjeg dana nikada nije pričao,. Pevač je naime uvek krivio njegovu majku kako je napravila tako da se dete okrene protiv njega svoga oca, i Dejan je sam u svetu muzike, a Ljuba je u nekoliko navrata i rekao kako on preko njegovog imena želi sei da napravi bolju karijeru.

Ali da krv nije voda, pre sedam godina na jednom zajedničkom nastupu Ljuba mu je prvi ptu prišao te sus e tada i prvi put slikali i videli lično. Nakon toga su i snimili svoju prvu zajedničku pesmu.

Oglasi - Advertisement