Svaki dan imamo priliku da putem interneta pogledamo ili pročitamo neku vest koja nas šokira i ostavi bez teksta, a kako internet napredovao u poslednjih nekoliko godina imamo priliku da pronađemo razne vesti iz različitih delova sveta. Tako vam mi donosimo upravo jednu takvu priču koja nam dolazi iz Škotske. Naime, Džejmi Bonet koji ima 30 godina, koji je iz jednog sela u Škotskoj, prosledio je u medije video snimak iz porodične spavaće sobe. Na njemu se vidi trenutak koji je po svemu sudeći zauvek promenio njegov pogled i razmišljanje o životu nakon smrti.

Naime, radi se o tome da dok je nedavno ležao uz svog dvogodišnjeg sina Lokija u krevetu, primetio je da njegov sin uporno nekome maše. Džejmi je isprva mislio da se njegov sin smao igra, ali čini se da je dete celo vreme u sobi uz njih videlo pokojnu prabaku Izabel Maters. Loki i Isabel bili su izuzetno bliski sve dok ona nedavno u 87 godini života nije preminula od teške bolesti. “S obzirom na način na koji se Loki smešio i mahao, mogli smo da zaključimo samo jedno, da je video baku moje supruge Stejsi. Inače je jako sramežljiv i ne pozdravlja nikoga osim članova porodice. Sa Izabel je bio vrlo blizak, a ona je na samrti poručila da će nastaviti paziti na nas i kada više ne bude ovde”, ispričao je on.

Bonet je ipak priznao da je narednih noći spavao sa upaljenim svetlom. “Bilo je očigledno da pokazuje prema uglu sobe. A zatim je nekome počeo veselo da maše i viče “zdravo””, dodao je on. Tako je on zaključio da je promenio mišljenje o zagrobnom životu posle ovog čudnog doživljaja. “Ne bih rekao da sam pre verovao u takve stvari, ali moji stavovi su se sada ipak malo promenili. Lepo je misliti da možda postoji nešto nakon života i da je možda upravo Izabel bila u našoj sobi i pozdravlila nas”, rekao je Džejmi, a ovo sve prenosi portal Espreso.

Oglasi - Advertisement