U nastavku današnjeg članka se prisećamo jednog popularnog takmičara Slobodana Katanića poznatiji kao Barbika, koji nam dolazi iz Bajine Bašte. On je veliku pažnju privukao javnosti sa audicijom Zvezde Granda 2003 godine, i tada je utvrdio da se oduvek osećao kao žena.

Nakon te audicije je nestao ali je 2010 godine se ponovno pojavio na istoimenoj audiciji pod imenom Sanja. Iako nije nikada išla kod lekara tvrdila je da iz penis ima i matericu, i da je od 15. godine redovno dobijala menstruaciju i imala PMS. Zatim je Sanja posle ušla u proces promene pola. Inače, Sanja je odslužila i vojni rok, dok joj je najteži deo bio zajedničko tuširanje, s obzirom da se oduvek osećala kao žena pa joj j kao je rekla bilo jako neprijatno kada se morala da skine pred velikim brojem muškaraca.

Ona danas živi u Čačku, a svoju smeđu kosu je ofarbala u plavu bojju. Također, ona je pričala i o tome kakve je ponude dobijala. “Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena..nudili su mi 5. 000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj. Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila ” ovako je rekla Barbika 2021. godine.

U nastavku možete da vidite slike. Koje je vaše mišljenje o ovome i da li se sećate popularne Barbike? Šta mislite o tome što je promenila svoju boju kose, da li je sada privlačnija? Pišite nam u komentar ispod ovog teksta vaša mišljenja.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here