Vest koja je mnoge šokirala i o kojij su pisali svi srpski mediji danima je bila nova veza Anastasije Ražnatović koja je nedavno prekinula sa Đorđem Kuljićem mladim biznismenom iz Novog Sada sa kojim je bila godinama i par je čak počeo da živi skupa u jednom stanu koji su kupili na Kalimegdanu.

Ali, nakon vrlo kratkog perioda zajedničkog života kao bomba je odjeknula vest da njih dvoje su prekinuli i da više nisu skupa iako su svi očekivali d aće stati na ludi kamen. Javnost je nagađala o razlogu njihovog prekida Anastasija nije gubila vreme i našla je novog dečka koji je poznat javnosti a radi se o fudbaleru Nemanji Gudelju koji igra za špansku Sevilju.

Međutim, kako su mediji otkrili njih dvoje su zajedno već više od mesec dana i priča se da je Nemanja i razlgo zbog kojeg anastasija je prekinula sa Đorđem. Ali, kako piše portal i bivša devojka Nemanje Gudelja je bila zatečena celom ovom situacijom a radi se o Sanji vučić. Također, jedan izvor koji je jako blizak je ispričao kako ona nikada nije otvoreno pričala o svojoj vezi sa fudbalerom ali ga je puno volela i nikada nisu zvanično prekinuli nego su se jednostavno udaljili.

Sanja je za njegovu novu vezu saznala iz medija i to je nju mnogo naljutilo i razočaralo jer joj je bilo krivo što joj Nemanja nije sve sam rekao. Dok sa druge strane ljubav između Anastasije i Nemanje cveta i ona je odmah prihvatila nejgov poziv da dođe u Španiju i upozna njegovu porodicu koja je odmah prihvatila i svi se lepo slažu.

Oglasi - Advertisement