Moramo da kažemo kako su svadbe oduvek bila jedna od omiljenih tema u javnosti, jer uvek se desi neka nepredviđena situacija, o kojoj se kasnije danima priča i komentariše a to je nekako posebno specifično za nađe područje. Došla su takva vremena da ekonosmka situacija i nije baš na zavidom nivou ali sve to stavlja se po strani, pa što bi se narodski reklo a na svadbu se da i poslednji dinar, samo da bi se udovoljilo nekome drugom, a odna sve te slike i video snimci zarše na društvenim mrežama.

Osim toga odnos između svekrve i snajke oduvek je bo jako zanimljiva tea, jer koliko je poznato one se nešto baš i ne vole previše, iako doduđe moramo da kažemo da ima i onih izuzetaka ali vrlo malo. Tako vam mi u nastavku donosimo jednu priču, pa je rekla da je bila mnoogo bijensa kada je njena svekrva došla kod nje i njenog supruga a onda je hranu koju je ona spremila, bacila u kantu za smeće.

Njena je ispovest završila je na Reditu, a ona je napisala između ostalog da je to trebalo da bude jedna sasvim opuštena večera, i da je ona hranu spremila malo pre nego što je svekrva došla. Kada je stigla one su se pozdravile, i ona je otišla samo da se istušira na brzinu, a njen muž je inače malo kasnio sa posla. Kada je završila tuširanje osetila je miris hrane, i zatekla je praznu šerpu, dok je njena svekrva uzela drugu posudu i počela da pravi drugi obrok. Njoj je rekla kako je verovatno zaboravila da isključi ringlu i da joj je večera zagorila, pa je ona zbog toga uzela da nešto napravi nabrzinu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here