Poznati srpski kompozitor Saša Milošević Mare i violinistkinja i glavni violinistkinja Ksenija Milošević iz Beogradske filharmonije u srećnom su braku, njih dvoje su zaljubljeni deset godina i dugo. Zanimljivo je da su tadašnji mladenci odlučili da se zakunu na večnu ljubav u malom stanu u kojem i danas žive, a koji je bio svadbeni poklon Ksenijinog oca, Bokija Miloševića.

 

Zanimljivo je i to da ne mora da menja devojačko prezime jer se njen muž preziva Milošević, a ono što pobuđuje stvar je to što im je kum glumac Abdria Milošević. Ksenijina kuma je drugarica iz detinjstva Tamara, koja inače živi u Grčkoj, a u Beograd je došla samo na njihovo venčanje. Od samog početka ljubavi pa sve do danas Mare i Ksenija su jedno drugom najveći oslonac i podrška a kao kruna njihove ljubavi se rodio i sin Vanja.

 

Inače Mare iz prvog braka ima još dva sina Ognjena i Luku koji se sa Ksenijom slažu odlično. Mnogi ne znaju da je Mare učestvovao u stvaranju pjesme Molitva koju je otpjevala Marija Šerifović i koja je Srbiji donijela provo mjesto na Evroviziji koja se te 2007. godine održavala u Helsinkiju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here