Milan Kalinić jedan je od poznatijih javnih ličnosti na našoj sceni , a koji je se javno predstavio i kao glumac , ali i kao voditelj ,  a kojeg javnost dosta pamti po zanimljiviim i humorističnim frazama.  Javnost ga zasigurno najviše pamti kao voditelja emisije ” Sve za ljubav ” , ali nakon toga i boravkom u rijalitiju Veliki brat.

Kada je reč o popularnom glumcu Milanu Kaliniću , neretko je njegova surpuga bila tema medija , a koliko god da ovaj glumac dobio prostora da govori javno pred svima o rbaku , on nije propuštao ni jedan trenutak da svoju izabranicu iskreno pohvali , najpre njen izgled , ali i onda koliko je pametna , vredna , kao i koliko je pored svega požrtvovana majka . Tako su se o njenim epitetima do sada mogli diviti samo najbliži prijatelji i rodbina , a nedavno je ona odlučila da tu vrstu intime podeli sa svojim pratiocima na Instagramu , a zapravo je sve to podelio njen suprug , dok je Sandra evidento aminovala. Dakkle , komičar je objavio snimak svoje izabranice iz proodičnog doma , a sve dok gletuje plafon . Naime , u potpisu je stajalo da je danas teško pronaći majstora , a dok mu je ona odma istim tonom odbrusila da će ako ne prestane da je snima da mu naplati po satu.

Svakako je sve ovaj improvizovani snimak dosta nasmejao , a isto tako su im poželeli da jako dugo ostanu zajedno u braku , te da tako veseli budu i otvoreni jedno prema drugome u budućnosti .

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here