Darko Lazić je priveden jučer ujutru na auto-putu kod SAva centra kad a je zaustavio presretač jer je na mestu na kojem je ograničenej 80, on je vozio 117 kilometara na sat. Njemu je izmereno 0.91 promil alkohola, pevač je bio pozitivan i na kokain na droga – testu i utvrđeno je da je on vozio bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta još u mesecu decembru 2013. godine.

Tako je rano oko četiri časa, pevača zaustavila policja zbog bahate vožnje kad se vraćao s proslave rođendanan boksera Markka Nikolića. “Darko Lazić je zaustavljen blizu jedne benzinske pumpe, a kad je shvatio da je u problemu, pokušao je da se izvuče. Navodno je pominjao da ima emotivne probleme, te da se posvađao sa suprugom, koja želi da ga ostavi. Rekao je i da je spreman da plati kaznu, samo da ga puste”, rekao je jedan izvor.

Policija je pevača Lazića nakon svega toga rpivela Darka i određeno mu je zadržavanje, a jučer su ga iz policijske ćelije sproveli kod sudije za prekršaje. Također, kako se saznje iz nezvaničnih izvora, njemu su oduzete lične stvari koje je imao sa sobom. Pritvor mu je teško pao, zbog čega se ponašao agresivno i bezobrazno. Korisnici društvenih mreža toko celog dana su pisali komentare u kojima su od nadležnih zatražili da hitno reaguju i da Lazića osude na zatvorsku kaznu, kako se ne bi desilo da nekog usmrti u saobraćaju, pošto je već više puta uhvaćen u vožnji pod dejstvom alkohola i narkotika. Ostatak teksta možete da pročitate ovde.

Oglasi - Advertisement