Pjevač i plesač Đole Đogani danas proslavlja svoj 60. rođendan.

On je povodom toga riješio da napravi slavlje u krugu porodice zbog pandemije korona virusa, pa je otkrio šta je dobio od svoje supruge Vesne Đogani, ali i šta je sam sebi poželio.

– Od moje Vesne i djece dobijam savršenu ljubav to mi je najveći poklon, a kupuju mi i ove manje bitne materijalne stvari, to je samo znak pažnje, bitnije je ovo prvo ono traje više od jednog dana… Nemam želje dosta toga sam ispunio do sada, želje su privilegija mladih ljudi. Sada imam misli koje kreiraju život, one su lijepe pune ljubavi najprije prema porodici, a onda i prema svim ljudima, jer ljubav prema drugima pokazuje pravog tebe, ti si ono što daješ i pokazuješ – rekao je on.

Kako je napravio slavlje u najužem krugu porodice, Đole je priznao da li nedostaje čestitka i nekih ljudi koji nisu tu, kao što je na primjer njegov brat Gagi Đogani.

– Da, nedostaje mi brat puno, on je uvijek bio bitan čovjek u mom životu, i naravno da mi nedostaju i oni koji nisu tu, ali osjećam ih i oni žive uvijek u meni – iskren je bio Đole.

Luna Đogani je jučer napustila rijaliti, a Đole je otkrio da li mu je i ona čestitala rođendan i da li će se vidjeti i sa njom.

– Nije mi čestitala još uvijek, a da li ćemo da se vidimo to zavisi od nje. Njen stric je uvijek tu za sve, ona to zna bez obzira na priče, uvijek kada god želi biću tu za nju. Ne zamjeram joj ništa, svako u tim godinama može biti zaveden i podložan nekom tuđem uticaju. Kao što ste primijetili, nju je dočekala moja sestra Nađa, koja je isto tako bila napadnuta. Mi ne mjerimo ko je šta rekao nego šta osjećamo, u tom slučaju riječi postaju potpuno bezvrijedne. Čovjeku uvijek treba dati priliku da se popravi – završio je on.