U nastavku današnjeg članka se bavimo jedno temom koja je mnoge ostavila bez teksta, a kada su u pitanju društvene mreže tu imamo priliku da pročitamo sve i svašta. Mi u nastavku donosimo priču kako je neko navodno pokušao da baci čini na Kareli poznatu 21. godišnju meksičku intagramerku i heroinu OnlyFans-a. Ovo prenosi portal Milenio, na osnovu snimka koji je na jutjubu objavio Lalo Eskalante, popularni lokalni istraživač paranormalnog sa milion i po pratilaca na Tik Toku.

Tako je pre neki dan Eskalante je u pratnju još nekoliko muškaraca otišao da spali osstatke veštičarenja i pronašao je neke stare slike od Kareli Ruiz. Fotografije su bile izbodene iglama, a uz njih je pronašao vudu lutku, buba švabu, zamućen tekst i figuru Santa Muertea (figura koja oličava smrt). On je polio sve predmete benzinom i spalio ih da bi poništio čini a zatim je postavio video na svoj Jutjub kanal. Ovu su priču preneli u četvrtak brojni meksički portali, a iz komentara se čini da je javnost dočekala sa pomešanim emocijama. I dok su jedni u komentarima ismevali Eskalantea i pisali da zaslužuje Oskara za glumu i nastup, a drugi su mu se zahvaljivali što je posećivao groblja i uništavao stvari koje su za sobom ostavile rituale crne magije.

Naime, mnogi u Meksiku takve stvari shvataju veoma ozbiljno, dok se sama Ruiz, lepotica koju prati skoro sedam miliona ljudi, još nije oglasila na tu temu. Koje je vaše mišljenje o ovome članku? Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod ovog teksta.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here