Sigurni smo dda svi jako dobro znate ko je Željko Mitrović, da je to čovek koji je pokazao kako ima jako dobar talenat kako da zaradi novac i danas je jedan od najbogatijih i najmoćnijih ljudi u Srbiji. Željko je vlasnik i televizije Pink i prvi je na ovim prostorima koji je uveo rijaliti, a Zadruga koje se prikazje na njegovoj tv kući je daleko najpopularnija na našim prostorima.

Njega mnogi smatraju i jednim od čudaka i osobenjaka ali se on na te priče nikako ne obazire. Željko Mitrović je u sretnom braku sa Miliocm već dve decenije i njih dvoje se i dan danas kao i prvog dana vole, što se može da vidi kada god se pojave skupa u javnosti. Njihova ćerka Kristina je verena za bogatog ruskog naslednika i vodi jedan jako luksuzan život.

Oni su se upoznali dok ej ona još studirala u inostranstvu i na društvenim mežama stalno objavljuje slike sa svojih putovanja. Kristina sa svojim stajlingom vrlo često zna da izazove burne rekacije javnosti u Srbiji jer neki odjevni komadi koej poseduje koštaju kao nečija godišnja plata pa i više. slika koju je ona sada objavila a na kojoj se nalazi ona udobno smeštena u sedište luskuznog privatnog aviona je opet digla pračinu a u komentarima su se nizali kompimenti i pohvale na račun njenog izgleda.

Odeća koju je ona izabrala ovom prilikom je bila preskupa a radi se o svilenom Versaće kompletu koji je idealan za tople dane mada je najveću pažnju privukla njena Luj Vuton torbica ali i papuče istog brenda. Svi se slažu da Kristina živi kao u bajci i njen verenik Ilija je drži kao malo vode na dlanu a sada su se svi zapitali gde su se oni to zaputili, koja je sledeća destinacija.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here