Pevačica Ceca Ražnatović jedna je od najpoznatijih pevačica u Srbiji i šire, aktivna je na estradnoj sceni preko 30 godina, a njena karijera je puna hitova koji se slušaju i danas. Osim karijere, Cecin privatni život posebno je ušao u oči javnosti otkako se udala za Željka Ražnatovića Arkana, jednog od najmoćnijih ljudi u tadašnjoj državi, iako se znalo da je član kriminalne grupe i tražen Ratni zločinac pod njegovim uticajem, Cecinoj karijeri je mnogo pomogla, a zbog njega je bila poznata kao majka Srbije, iako je tada imala samo 26 godina.

Arkan je ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental 2001. Pevačica je bila sama sa dvoje male dece, sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom, i posvetila se njima i sredini karijere.Mediji i javnost su Cecu uvijek držali budno pod okom i pratili sva dešavanja u njenom životu a i njen stajling je uvijek izazivao komentare jer je poznato da ona nosi samo skupe i brendirane stvari.

 

Ceca je sve oduševila kada se pojavila na Institutu za transfuziju krvi Srbije u Beogradu a zbog humanitarne akcije pod nazivom Ništa bez žena koja se već tradicionalno organizuje 8.marta. Ona sama zbog prehlade nije mogla da donira krv ali je apelovala na javnost da to učini ko god može. Njen stajling je i ovog puta privukao veliku pažnju i svi su gledali u mini haljinu koju je upotpunila bijelim čizmama koje su hit ove sezone.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here