Danas pišemo o našoj domaćoj glumačkoj sceni koja u poslednjih nekoliko dana dosta popularna. U naredna dva meseca, impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i mnogim drugima, nastavit će sa snimanjem u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda.

Upravo je jedna od glavnih zvezda Nataša Ninković koja je zbog uloge potpuno promenila svoj imidž, pa je od prepoznatljive markantne crnek postala plavuša. Nataša je podelila sliku na društvenoj mreži Instagram i tako je iznenadila svoje fanove, koji su u početku imali problem da se naviknu na glumicu u ovom izdanju, a za farbanje bila je zadužena njena majka. U nastavku pogledajte kako to ona izgleda kao plavuša. Da podsetimo, glumica Nataša važi za jednu od najlepših srpskih glumica, a jendom je prilikom umetnica sve izennadila sa svojom poslednjom objavom na drutšvenoj mreži INstagram. Ona se slikala u jednoj estetskoj klinici sa svojim doktorom, pa je poručila da je kod njega osvežila svoje lice. Popularna glumica se pohvalila novim izgledom nakon intervencije “Zaslužan za moj svež izgled”, napisala je kao opis.

Ona je bila gost u jednoj emisji, pre nekoliko godina, govorila je o svojim podočnjacima i tada je rekla da je razmišljala da ih se reši hirurškim putem ali da to ipak nije učinila. Kako je rekla nije protiv operacija, ali je hiljadu puta razmišljala da ukloni podočnjake. “Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano”, rekla je ona.

Oglasi - Advertisement