Popularni rijaliti program Zadruga je završena nešto malo više od 10 dana, a gledaoci već uveliko jedva čekaju novu sezonu, i to šesta po redu. Također, mnogi su predviđali da će u petoj sezoni da pobedi Dalila Dragojević Mujić ali kao što to obično biva, dobili smo neočekivanog pobednka, a to je bio njen suprug Dejan, koji je uzeoo prvo mesto i 50 hiljada evra glavne nagrade.

Tako da je razočaranoj Dalili pripalo drugo mesti i montažna kućica u vrednosti od 40 hiljada evra. U narednim danima, mogli smo da vidimo i njihova gostovanja, po lokalnim tv, a evidenta je činjenica da su njih dvoje razvodjeni, jer se uveliko Dalila pokazuje sa novim dečkom. Iako su mnogi misli da oni foliraju na samom početku ovog rijaltiija, sada ne verujemo da ima potrebe za nečim takvim.

Aleksandra Nikolić ima 24 godine i ona je u prošloj Zadruzi odigraa jako bitnu ulogu u celoj ovog priči, jer se spetljala sa dejanom, a ako niste znali ona danas ima samo 24 godine. Ona je sa samo 18 godina pobegla od kuće jer je od 11 godine života trpela porodično nasilje. Počela je da radi kao animir dama, ali je vrutalno pretučena na svom poslu jednog dana. “Otišla sam u Nemačku, pa u Austriju i tamo sam prodavala koktele po klubovima, pošto sa 100 evra mesečno mama i ja nismo mogle da živimo.

Konačno smo imale pun frižider! To je ocu, kad god bi banuo kod nas, smetalo. Nije mu bilo jasno odakle nam novac, a ja nisam smela da mu kažem šta radim. Mama mu je uporno govorila da su pare njene, ali nije poverovao. Govorio je da sam ku*va i da će mama napraviti ološa od mene. Pretio je da će nas izbaciti iz svog stana. Kada sam videla da tome nema kraja, odlučila sam da odem”, rekla je ona.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here