Putovanjem zlatiborskim brdima počinje neočekivana ljubav između poznate modne dizajnerice i poznatog kompozitora, potpuno slučajnim susretom koji im nesumnjivo mijenja živote. Sudbonosni susret Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića u autobusu postao je strast kakvoj se par nije nadao, putovanje kojega se Verica rado sjeća i sjeća ga i dan danas.

 

 

Nakon kratkog udvaranja, Veljko je uplovio u vezu s Vericom, a nedugo potom ju je i zaprosio, a ona je, začudo, bez oklijevanja pristala. Iako nije mogla objasniti svoju iznenadnu želju da se vjenčaju, bilo je jasno da se zaista vole. Zbog razlike u godinama i općeg stila života, modna dizajnerica suočavala se sa s kritikama kao i brojnim izazovima, no njihova je ljubav opstala i nastavila cvjetati.

 

 

Kreatorka Verica Rakočević prije nekoliko godina odlučila je za mirniji život u idiličnoj kući na Avali, zamijenivši buku i gužvu velegrada blještavilom i luksuzom. Iako je Verica imućna žena koja je razvila vlastiti biznis, odlučila je biti kreativna kada je gradila kolibu, a do sada se o tome znalo malo detalja. Ipak, nakon dužeg vremena na društvenim mrežama osvanula je fotografija,

 

 

Svoj osobni raj Verica je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu, a komentar jedne korisnice potaknuo ju je da otkrije više detalja o svom glamuroznom domu. Kako smo već pisali, kuća smještena u pitoresknoj Avali prostor je u kojem Verica može biti kreativna i crpiti inspiraciju za svoju nadolazeću kolekciju.

 

Ono što je posebno zanimljivo je da je ova kuća zapravo sastavljena od tri velika kontejnera nevjerojatnih oblika. “Tri brodska kontejnera u jednom čine izvanredan, isplativ i funkcionalan interijer. Ponosna sam na ideju i uživam u slobodnom vremenu daleko od gradske vreve” – ​​objašnjava Verica u jednom od komentara.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here