Jovana Jeremić je jedna od najpopularnijih voditeljki regiona. Svojim nepromišljenim izjavama i tome što se trudi da uvek bude u centru skandala, je postigla da sa voditeljke jednog rijaliti programa, postane jako uspešna voditeljka jutarnjeg programa, za koju su se otimale televizijske kuće.

Voditeljka Jovana Jeremić nikako ne prestaje iz vikenda u vikend da šokira gledaoce svojim ponašanjem u Jutarnjem programu, a sada je potpuno ostavila sve bez teksta, kako svojim stajlngom tako smelošću da provokativno zaigra u studiju. Tako je i ovog puta gledaoce iznenadila stajlingom koji bi se malo koja voditeljka usudila da ponese, posebo u jutarnjem programu. Naime, Jovana je danas u Vikend jutru sa Jovanom Jeremić, nosila tanga farmerke.

Međutim, to nije bilo sve, Jovana je objavila video snimka na svom instagram profilu kako se u studiju jutarnjeg programa uvija i mea kukovima upravo u farmerkama koje su izazvale kontroverze u javnosti. Celo je vreme voditeljka plesala u studiju, dok je usput pokazivala svoje atribute i slala je poljupce u kameru. Da podsetimo, nedavno se kompozitor Aleksandar Milić Mili oglasio nakon što je društvenim mrežama počela da se širi vest da vara supruu i to sa voditeljkom Jovanom Jeremić. Odmah je on to demantovao uz opravdanje da je nalog lažni i da je, kako tvrdi dopisivanje lažno. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome i voditeljki Jovani Jeremić? Pišite nam u komentar vaša mišljenja.

Oglasi - Advertisement