Pevač Darko Lazić je otkrio da se čuo sa Miljanom Kulić kada je zvanično odlučila da ode pod nož, a tom je prilikom naglasio da je najbitnie da pažljivo izabere kliniku i lekara koji su dobro. Trenutno Miljani Kulić se lekari trenutno bore za život u Kliničkom centru Niš, gde se nalazi već dva dana usled komplikacija od operacije smanjenja želudca. Darko Lazić, čiji je Miljana veliki fan, on je uradio istu operaciju, a pripadnike sedme sile je zanimalo kako to pevač Darko komentariše, njenu odluku rijaliti zvezde da smanji svoj želudac.

“Molim? Jel se šališ sa mnom? Ma kako bre, šta je to uradila, jao, ja ne mogu da verujem…”, rekao je Darko i otkrio da se čuo ssa njom pre nego što je otišla na operaciju i pre nego se odlučila za istu. “Zvala me je, pričali smo o tome, stvarno ne mogu da verujem šta se desilo… Kakva Turska, kakvi turski doktori? Rekao sam joj lepo: “Miljana, moraš dobro da paziš gde ćeš da radiš, kod koga ćeš da ideš, nije naivno. Moraš da budeš disciplinovana, da paziš”…

Ja sam morao da uradim tu operaciju, možda bih umro da je nisam uradio, bio sam primoran zbog zdravlja. Bože koliko mi je krivo zbog nje… Nadam se da će biti dobro. Nemam ni ja ni slezinu ni bubreg, ali nisam bio životno ugrožen zbog operacije želuca. Ja sam radio operaciju u Beogradu, ne znam zašto je otišla čak u Tursku…”, pričao je Darko.

Također, Darko i dalje stoji pri tome da je operacija odličo rešenje, ali samo za one koji nemaju drugi izlaz, pri čemu je opet najvažnije izabrati proverenu kliniku i lekara. Koje je vaše mišljenje o svemu?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here