Jedan video snimak sa srpske svadbe je postao viralan na društvenim mrežama. Jako se dobro zna da je kod nas narod na veseljima zagarantovan provod, dobra muzika, dobra hrana a i pića uvek ima na pretek. Najviše se izdvajaju veselja pod šatorom, tu se svašta nešto može videti, a posebno su zanimljivi momenti sa mmuzikom. Šta sve ljudima padne na pamet, od toga da muzičar leži dok svira da mu se novčanice lepe po glavi da svira na uvce.

Tako se pojavio snimak sa jednog veselja na kojme je jedan pijani gost odlučio da muzičara stavi u kolica i provoza ga okolo, a u pitanju je bio vioinista koji se udobno smestio i vožnja je krenula. Gosti su u neverici gledali šta se dešava, a muzičar je bez problema nastavio da svira. Pogledajte kako je to izgledalo.

@stelee00

ovo samo #srbija🇷🇸 ima ahagagagag😁😁🤣🤣#fyppppppppppppppppppppppp #alkohol #violina #veselje #kolica #bmw #smehdosuza🤣

♬ original sound – Stefan Milanovic320

Da podsetimo, snimak na kojem mladoženja, kao poslasticu nudi gostima na svadbi beli prah slično kokainu, a jedan mladić ispred kamere čak uzima i crtu, zatekao je javnost. Mnogi su osudili ponašanje na snimku, dok se nije otkrila prava istina o ovoj svadbi. Dok se vodila rasprava da li je posredi prava droga ili samo šala, oglasio i sam mladoženja, kako je naveo taj beli prah je inače sol. Dok je svečanom salom dzvanjala pesma „Celo selo šmrče belo“, mladoženja je odlučio da gostima ponudi „beli prah“, a gosti su se oko njega okupili kako bi uzeli „jednu crtu“. Ovaj je snimak uznemirao celu Srbiju, ali kako je objašnjeno radi se o najobičnijoj šali koja je samo „ispratila“ popularnu pesmu Dj Krmka.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here