Danas u nastavku današnjeg članka govorimo o rijaliti programima, koji su itekako popularni na ovim prostorima, a iz cele ove priče se rijaliti Zadruga broj jedna u poslednjih 20 godina. TV Pink i njen prvi čovek Željko Mitrović je osmislio emisiju i koju gleda i staro i mlado, bez obzira što u njoj konstatno gledamo nasilje i bludničenje.

Međutim, ono što je nagofre u celoj ovoj priči je to da se njeni sadržaji koji idu uživo prikazuju u sred bela dana, takod a maloletne osobe sve to normlano gledaju, i onda se zapitamo šta se to radi po društvenim mrežama, kada vidimo devojčica od 16 godina koje polugole poziraju na svojim storijiama.

Ali, da nije samo ZAdruga gledana pokazuje i rijaliti program Parovi, koja se emituje na suparničkoj televiziji Happy TV. Također, i ona je prisutna na našim kanalima u poslednjih 10 godina i oni također pokušavaju da pariraju Zadruzi, pa u svoje emisiji potpišu jako kontroverzne osobe koje itekako znaju napraviti dar mar kod publike. JEdan od njih je svakako i Zmaj od Šipova veseli bosanac koji je jednostavan čovek sa sela, koji je celo vrmee uzgaju stoku, i koji je baš takav simpatičan celoj publici.

Može se reći da je malo divlji, i baš zbog toga ga ljudi i vole. On se po završetku sezone vratio se u svoj veselo, a i dalje je jako rado viđen na lokalnim koridama gde je uvek zvezda broj jedan. Iskoristio je priliku i da sedne sa svojom bivšom kolegicom Ivanijom Bajić, sa kojom je i delio krevet u Parovima. U opsiu slike je napisao da se oženio.

Oglasi - Advertisement