Momčilo Bajagić Bajaga je jedan od najvećigh kantautora na našim prostorima, godinama unazad on je svoj život čuvao daleko od očiju javnosti ali nikada nije krio da je između ostalog za njegovu briljantnu karijeru zaslužna i supruga Emilija. Ali, da i najveće ljubavi mogu da se ugase upravo je dokazano proslavljeni muzičar koji je kako je naš list szanao, stavio tačku na brak.

Nakon 40 godina zajedničkog života, dvoje dece i velikog uspeha na muzičkoj sceni koji deceniama ne jenjava Bajaga i Emilija su odlučili da se sporazumno razvedu. “Jednostavno više nije moglo. On je vagao već nekoliko godina i shvatili su da je tako najbolje. Između njih već duže vreme nisu postojale varnice, već su zbog dece održavali skladan odnos” započeo je izvor svoj razgovor i dodao još: “Moram da napomenem da nije bilo svađe ili ružnih reči, već je u pitanju stvar prezasićenja. Nisu želeli da to bude medijski propraćeno da deca ne bi prolazila kroz sve što prati medijske ličnosti kada razvedu. Tako da su se vrlo brzo dogovorili”, rekao je izvor blizak porodici Momčilo.

Vrlo je retko Bajaga pričao o svom privatnom žiovtu ali nikada nije krio da je od prvo susreta shvatio da je Emiijja žena njegovog života. Ema njegova žena je živela u Zemunu a upoznali su se u autobusu, a on je nju prvi put upravo u busu pitao da li bi ona želela da izađe sa njim u nedelju a tada je ona rekla da ona nikada ne izlazi nedeljom. Tada je kako je rekao mu ona ohladila jer ko ne izlazi nedeljom? Ostatak pročitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here