Poslednjih nekoliko godina na našoj regiji najgledaniji TV format je rijaliti i skoro pa svaka privatna televizija prikazuje barem jedan jer im oni donose jako veliki novac. Svakkako je najpopularnija Zadruga čija se peta sezona upravo prikazje na TV Pinku koji je vlasnik Željko Mitrović u kojoj je od samog početka glavni lik Dalila Dragojević koja je u kuću u Šimanovcima ušla sa svojom mužem Dejanom i do tog trentka su važili za nasjladniji rijaliti par u Srbiji.

Ali, nakon dvadestak dana Dalila je Dejana prevarila sa Filipom Carom i to na njegove oči a cela nacija je gledala ovo poniženje. Tu nije bio kraj jer je Dejan kao začaran svojom suprugom njoj sve opraštao pa sus e čak jednom prilikom i pomirili ali se ona jako brzo nakon toga vratila Filipu.

Tako su njih dvoje pred kamerama potpisali papire za razdvo i mnogim gledaoicma nije janso da li su njih dvoje i dalje u braku ili ne. Još jednom je u ove papire prošle godne Dejanov brat David doneo u kuću u Šimanovcima na dejanovo insistiranje.

Iako je David već nekolik meseci unazad izbegaovao da se javno eksponira i da se oglašava o dešavanjima u rijaltiju sada nije mogao da odoli a radi se upravo o medijskim natpisima, u kojima se tvrdi da je razvod između Dalile i Dejana samo farsa i da njih dvoje imaju tajni dogovor. On je rekao da su potpisani papiri za rzavod predati tačno gde treba i da se sada čeka poziv od suda za rapsravu te da svi samo mlate praznu slamu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here