U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu šokantnu priču koja je bez reči ostavila javnost. Naime, u pitanju je čovek koji je postao sumnjiv komšijama nakon što su primetili da on uporuno kupuje dečije pelene a svi su znali da on nema dece, i da živi sam u stan. Međutim, kraj ove priče završava jako sretno i pozitivno ali sama priča je doista šokantna i u neku ruku trumatična.

Tok ove priče se odvija u Australiji, u jednom gradu koji se zove Kornavornu gde je preko nekog vremena nestala malena devojčica od četiri godine. Nakon duge dve sedmice iscrpljujuće potrage za devojčicom, australijska policija je uspela da pronađe devojčicu nakon što su provalili u zaključani dom u ovom malom gradu koji se nalazi nekih 50 ak kilometara od mesta sa kojeg je devojčica nestala.

Ova je devojčica na svu sreću pronađena u kući muškarca od 36 godina na Karnarvonu. Komšije su rele da je muškarac zapravo bio jako sumnjiv i pre tog nemilog događaja. “Pre neki dan videli smo ga u marketu kako kupuje pelene, ali nismo shvatili razlog kupovine, jer nije imao decu i živeo je sam”, izjavio je jedan od komšija koji je ujeno i svedok protiv ovog muškarca. Dok su ostale komšije potvrdile izjavu i dodale da je zapravo muškarac uvek bio čudan, osamljivao se i nije imao nikoga ko ga posećuje. Jedna komšinica je rekla kako je jednu večer čula plač devojčice ali nije joj padalo na pamet da se radi o otmici. Na svu sreću, devojčica je pronađena i vraćena roditeljima, a muškarac priveden i čeka finalnu presudu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here