Folk pjevačica Dragana Mirković jedna je od rijetkih poznatih ličnosti koje svoj privatni život uspijevaju držati dalje od očiju javnosti. Ni njen suprug Toni Bjelić ni djeca Marko i Manuela , ne vole da se eksponiraju u javnosti. Dragana je jedna od rijetkih pjevačica koja ima dugovječan brak , koji traje sada već preko 25 godina.

Poznato je da Dragana i njen suprug Toni , u Beču imaju svoje pravo carstvo , odnosno dvorac , u kojem žive već 20 godina , i u njemu imaju još najmanje 10 članova posluge , koji brinu o svim njihovim potrebama , te održavaju cijeli dvorac.

Dvorac ima preko hiljadu kvadratnih metara , a slućavke su Dragani na raspolaganju skoro pa 24h dnevno. Tako su žene koje rade za Draganu otkrile , kako ona nikome ne dozvoljava da kuha kafu za nju i za njenog muža , nego to ona lično radi svako jutro , i lično ona pravi doručak za njih dvoje. Istakle su da Dragana svako jutro uz doručak , pjeva svome suprugu , koji za doručak pretežno voli da jede pržena jaja i slaninu , mada mu Draga u posljednje vrijeme to smanjuje , zbog njegovog zdravlja.