Jovan Memedović je jedan od najdražih novinara u Srbiji koji je već godinama neko ko vodi autorsku emisiju Sasvim prirodno sa kojom je obišao skoro svaki deo Srbije i u kojoj se prikazuju i neki pomalo zaboravljeni običaji.

Ova njegova emisija ima i edukativni karakter i to je razlog zbog kojeg je gledaju i deca i stariji odnosno celi porodice se okupe ispred malih ekrana kada se ona emituje. U jednoj od njih je Jovan šokirao javnost kada je pred kamerama skinuo gaće kako bi isprobao nakurnjak odnosno štrikani donji veš koji greje muške genitalije tokom zimskih dana i koji se nakada nosio u Srbiji.

Međutim, taj odjevni predmet je i za samog Jovana bio jako velik izazov kojem nije mogao da odoli pa je odlučioo da ga odmah isproba da vidi kako funkcioniše,. Danas se u nekim delovima srbije plete ovaj odjevni predmet i to ga pletu muškarci od fine i mekane vune. On se satoji od prednje i zadnjeg dela te učkura kojim se stegne da ne bi spadao i koji ga održava na mestu.

Voditelj je u emisiji rekao kako se u tom kraju Srbije pored vunenih čarapa nosi i jedan specifičan deo donejg muškog veša a on se zatekao u ovom selu baš kada je jedan primerak bio završen. Također, on je objasnio i da se nakurnjak sastoji od prednjeg dela koji ide na jedan deo muškog spolnog organa i drugog dela koji se nadrugi deo a pošto ne može sam da stoji mora da se pričvrsti učkurom. On je nakon podrobnog objašnjenja rekao kako enma kud jer je najmlađi od sivh prisustnih i kako on mora da proba kako funkcioniše i nakon toga se skinuo.

Oglasi - Advertisement