Uveliko se na društvenim mrežama vode rasprave oko destinacija za letovanje, cena hrane, pića, ležaljki na omiljenim letovalitšima Srba ali i kada je pravo vreme za uzimanje godišnjeg odmora i odlaska na plažu. Takve polemike gotovo svaki dan možemo da pročitamo u grupama na društvenim mržaam, a ovog puta rasprava se pokrenula u grupi Grčka info na fejsbuku nakon što je jedan turist napisao da je ove godine otišao u junu na more i više nikad.

” Sad sam došao u junu na more i više nikad. Napolju hladnjikavo, a u vodi još više. Duva vetar. Ceo život išao polovinom jula na more. Sad se našao da pametujem. Slušao neke da se kupaju u maju. Ma, i ja sam se kupao u januaru kad sam bio u Solunu, al` u kupatilu ” napisao je on u svojoj objavi i tako je pokrenuo pitnja kada je najbolji period da se ode na more. Pojedini članovi grupe su u komentarima pisali ispod da se slažu s njim i da oni nikad ne odlaze na more u maju ili junu pre sezone. “Tri puta smo bili u Pefkiju u julu. Obožavamo plažu Elinika, nekih 18 kilometara od Pefkija. Sve je prelepo. Cene povoljne. Prava Grčka, ali voda ledena. Moji se slabo kupali, jedino ja” napisano je u prvom komentaru:

“Uvek idem krajem jula i početkom avusta 20, 30 dana u Paraliju, ali sam jedne godine išao dva puta. Prvi put krajem maja. Moj drug je imao opekotine od sunca, a u Srbiji su se jakne nosile, tako da sve zavisi od godine”, ovakos piše u drugom komentaru. Ostatak teksta čitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here