Pre više od tri godine stigla vest da je u saobraćajnpoj nesreći u Nemačkoj poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić kada je celi Balkan bioo u totalno šoku i od njega su se njegovi obožavatelji danima opraštali na društvenim mrežama. Ono što je najteže svakako bilo jeste njegovoj porodici supruzi Gordani i deci sinu Mihajlu i ćerkama Ildi i Saneli. Tada se u medijima pisali također i o njegovoj ljubavnici Cuci koja je tvrdila da je duži niz godina bila u vezi sa pevačem.

Pored brojnih obaveza koje je ima Šaban, on je bio jako dobar otac bar kada su njegova zakonita deca u pitanju a malo je jako poznato da je Ilda koja je danas sretno udata za Bojana Vučkovića sa kojim ima ćerku Emu jedno vreme pre braka bila u vezi sa jednim starijim biznismenom što njen otac nije nikada odobravao. NJihova je veza trajal oko 10 godina i više ali se nije završiola sretno i Ilda se ubrzo posle toga udala za svog sadašnjeg supruga.

Također, jednom prilikom je Ilda govorila o tome i rekla je kako je u toj vezi kada je ljubav bila na samom vrhuncu ona želela brak i decu ali njen tadašnji partner nije bio spreman za to. Tada je on počeo da se bavi pevanjem i uplovila je u muzičke vode kao što je to njen otac bio i onda je njen partner poželeo da je oženi ali je ona tada imala druge ciljeve.

Pevač Šaban koji je Bojan zna još od kada je bio dete je pred samu pogibiju otkrio da je želeo da se Ilda uda baš za njega jer zna da potiče iz dobre porodice ali je to čuvao kao tajnu sve dok ilda nije sma shvatila da je Bojan pravi čovek za nju. Svima je govorio da je biznismen sa kojim se Ilda viđala u redu ali nije tako milsio.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here