Ilda Šaulić je jedna od pevačica sa naše estarde , a koja je sa svojim prvim pojavljivanjem , kako svojim glasom i stasom , a onda i damskim ponašanjem pobrala brojne simpatije gledalaca . Naime , kada je reč o njenom privatnom životu , ona je već godinama u braku sa Bojanom Vučkovićem , sa kojim ima i ćerku , a njihov brak važi danas za jedan od najskaldnijih na našoj ajvnoj sceni . Inače , ono što javnost ipak malo manje zna jeste da je imala vezu sa muškarcem koji je navodno bio preko 30 godina stariji od nje , a što ih ipak nije sprečilo da budu deset godina zajedno , te da uživaju u velikoj ljubavi , iako su i njeni roditelji bili protiv te veze.

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – govorila je Ilda, koja je bivšeg partnera upoznala preko zajedničkih prijatelja. Inače , on je navodno bio uspeššan biznismen , a koji ju je osvojio svim svojim kvalitetima , a koje je nekada znala da traži od muškarca. – Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – govorila je pevačica, a kao razlog raskida te veze rekla je da se umorila od čekanja.

– Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao – rekla je Ilda i zaključila: – Ukoliko dugogodišnju vezu, u trenutku kada osetite potrebu za tim ne krunišete brakom, obično doživi krah.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here