U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednoj jako zanimljivoj temi , a reč je o astrologiji, a koja je mnogima jako interesantna , te postoje ljudi koji vole redovno da prate dešavanja iz astro sveta . Tako ćemo danas da govorimo o jednom poznatom ruskom astrologu Pavelu Globi , a koji je govorio o trenutnoj situaciji koja vlada u celom svetu , kao i o tome šta nas očekuje u narednom periodu .

Po tom pitanju Globa je rekao sledeće : “Ekonomska kriza će drmati svet još dugo, a iz nje će kao pobednik izaći Rusija”, pa je i sam rekao da je se 85 odsto njegovih predviđanja ostvarilo , te ćemo se mi potruditi u nastavku ovog članka da navedemo neke od njih. Naime , on je tako rekao da će ekonomska kriza da traje sve do 2024 godine , te da Sjedinjene Američke Države očekuju teška vremena ,a pored toga dodao je i to da Ukrajina i Evropska Unija neće više postojati.

Tako je Pavel istakao da će umesto Evropske Unije da se pojavi nekoliko saveza , te da će zemlje Skandinavije i Pribaltika formirati novi savez , a koji će se zvati Severni savez, a Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez. Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.  Vaša mišljenja o ovoj temi ostavite u komentare. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here