Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja, koja je pre deceniju bila na vrhuncu popularnosti, u poslednje vreme se sve manje pojavljuje u javnosti. Iako je jedna od najpoznatijih pevačica u Srbiji, Stoja je uspela da svoj privatni život drži podalje od medija, a u javnosti se tako malo zna o njemu. Njena porodica gotovo nikada nije sa njom u javnosti, ali je sama pevačica u jednom intervjuu otkrila neke detalje o svojoj mladosti i neprijatnostima kroz koje je prošla.

 

Stoja se udala sa 17 godina i dobila sina Milana. Bila je u ekstazi dok je bila tinejdžerka, ali nije mogla da zamisli koliko joj je težak udarac zadala sudbina.Ubrzo nakon toga njen muž je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona i njeno malo dete živeli su na ulici. Imala je samo 19 godina, a na dan sahrane supruga njena porodica je Stoju i Milana, mlađe od tri godine, izbacila na ulicu, a nisu joj dali ni da uzme njihove stvari.Ona nije imala gdje jer su joj njeni roditelji rekli kada je odlučila da se uda tako rano da kod njih za nju više mjesta nema.

Stoja je mislila da ovaj period života neće preživjeti ali na sreću njena prijateljica je primila kod sebe nekoliko mjeseci. Ona je nastavila da pjeva po kafanama da bi imali od čega da žive. Milan je danas odrastao čovjek i kako pišu srpki mediji završio je srednju medicinsku školu i nakon toga je živio u Australiji deset godina a onda se ponovo vratio u Srbiju i danas radi u psihijatrijskoj ustanovi Laza Lazarević. On nikada nije želio da mu majka pomaže finansijski i kroz život se bori sam.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here